office@it-developweb.com

English Version English
Widget image
Kreativne ideje

Za Vas ćemo osmisliti celokupan koncept web sajta i uraditi web dizajn. Formiraćemo što više kreativnih ideja, koje će poboljšati Vaš web sajt. Ukoliko Vam se naše ideje budu svidele, odmah ih možemo razviti kao prilagođeni web dizajn.

Widget image
Odličan dizajn

Dizajn je veoma važan, zato što Vaši klijenti dobijaju prve utiske kada posete Vaš sajt. Klijenti kreiraju svoje mišljenje na osnovu onoga što vide. Od nas možete očekivati sajt sa modernim i atraktivnim dizajnom. Takav sajt dosta utiče na privlačenje novih kupaca i klijenata.

Widget image
Optimizovan sajt

Možda imate savršen dizajn sajta. Ipak, ukoliko sajt nije vidljiv kada korisnici pretražuju web, takav sajt nema vrednost. Svi naši web sajtovi su prilagođeni za web pretraživanje (SEO) putem Google pretraživača. U tom slučaju, Vaš sajt će biti na prvim stranicama pretrage.

Services

PROFESIONALNA IZRADA SAJTA

Koliko je važna profesionalna izrada sajta?

Nikada nećete dobiti drugu šansu za ostavljanje prvog utiska. Profesionalno izrađen web sajt je u današnjem vremenu najvažniji za ostavljanje prvog utiska na Vaše klijente. Web sajt razvijen od strane našeg tima će pomoći da podignete Vaše poslovanje na viši nivo. Uža specijalnost IT Develop Web-a je izrada i održavanje web sajta, tako da taj posao možete da prepustite nama, a da Vaš fokus usmerite na druge aspekte poslovanja. Ukoliko želite da Vam izrada sajta i održavanja sajta bude odrađena od strane našeg tima, možete nas kontaktirati putem naše kontakt forme.

ŠTA MI RADIMO NAJBOLJE

Naša stručnost i mogućnosti - izrada web sajta

Mi smo tim koji kombinuje znanja iz marketinga i izrade web sajtova. To nam pomaže da dođemo do savršeno izrađenog web sajta. U skladu sa tim, mi Vam možemo pružiti kompletnu uslugu. Najpre, pomoć može da bude u pogledu marketing ideja. Zatim je tu grafički dizajn, koji je podjednako bitan koliko i postojanje sajta. Na kraju, tu smo da kreiramo moderan i prilagođen web sajt.
Za deset godina rada u web dizajnu, stekli smo ogromno iskustvo. Takođe, stvorili smo i armiju zadovoljnih klijenata. Svaki naš klijent je ujedno i naš partner. Dozvolite nam da postanemo i Vaš partner. Pitate se zbog čega? Pre svega, zato što mi nismo „dobri“. „Dobro“ nije dovoljno dobro za nas. Mi smo najbolji kada je u pitanju html/css/js, WordPress, WooCommerce, Opencart ili SEO sajta.

  • Poboljšano korisničko iskustvo
  • Upečatljiv dizajn
  • Jednostavna statistika u realnom vremenu
  • Najnovije tehnologije
  • Optimizovan web sajt
  • Prilagođen sajt za sve ekrane

ŠTA MOŽETE NAĆI U NAŠOJ PONUDI

Neverovatne karakteristike web sajta

WordPress

Wordpress Vam pruža mnogo mogućnosti. Fleksibilan je, bezbedan i moćan kao što biste voleli da bude i Vaš biznis.

HTML5

HTML5 je dizajniran tako da pruži sve što želite da uradite na webu bez potrebe za dodatnim softverom.

CSS3

CSS3 je jezik formatiranja pomoću kog se definiše izgled elemenata web prezentacija pisanih u mark up jeziku.

OpenCart

OpenCart je sistem online prodavnice. Ova online prodavnica koristi MySQL bazu podataka i HTML elemente.

SEO

SEO je proces kojim se utiče na poboljšanje vidljivosti web sajta ili određene web stranice kod web pretraživača.

WooCommerce

Dizajniran kako za male tako i velike web prodavnice . U osnovi to je dodatak otvorenog koda za WordPress.